”Bli medlem” i Tillväxt

Gillar du det Tillväxt gör och vill själv vara med? Då undrar du kanske hur man gör för att bli medlem?

Tillväxt är inte den typen av organisation, vi är inte ute efter att skryta med ett långt medlemsregister bara ”för att”. Om du däremot själv håller på och busplanterar, eller hjälper andra med deras busplantering, så får du gärna säga att du tillhör Tillväxt. Men du, det är bra att lära av varandra, så kom också med på någon plantering som vi annonserat om!

Stödj tillväxt

Vi vill gärna ha din hjälp för att kunna plantera mer ätbara växter runtom i Stockholm! Det finns två sätt som du kan hjälpa oss med det:

  1. Hjälp till att plantera! Enklaste och roligaste sättet till den gratis maten är att vara med och lära sig av varandra. Tillväxt har alltid någon plantering på gång, så signa upp på vårt nyhetsbrev nu bums så får du veta när det är dags för nästa spadtag!
  2. Skänk växter! Har du ett litet plommonträd som du inte vet vad du ska göra av med? Eller gillar du helt enkelt det vi sysslar med, men har inte tid att själv hjälpa till? Skänk oss då en buske så planterar vi den åt dig! Kontakta oss så berättar vi mera!