Plantering vid SU i augusti!

Skrivet av Tillväxt 0 kommentarer

Hoppas ni haft en fin sommar med en massa roliga busplanterings-projekt här och där. Nu är det dags att bjuda in till ett odlingsprojekt som ni kan vara med på!

… anläggning av en alldeles ny och fräsch Skogsträdgård vid Stockholms Universitet! Följande datum är ni välkomna:

Mån 6/8, kl. 15.00

Tor 16/8, kl. 14.00

Båda dagarna håller vi på några timmar framåt, beroende på hur väderleken är osv. Vi kommer antagligen att lägga in fler tillfällen om vi känner att det inte hinns med, men vi tror att det kommer bli klart på två tillfällen.

Kom till T-bana Universitetet, vi samlas ovanför trapporna, därifrån kommer ni att kunna se grönytan var vi ska plantera som är vid busshållsplatsen. Ta gärna med er spade, handskar, kompostjord, växter och/eller annat roligt ni vill erbjuda. Vi har genom en Stadsodlingskurs fått tillåtelse att anlägga en Skogsträdgård i stora mått, efter studenternas egen design. För er som varit vid Kräppladammen i Rågsved och sett Skogsträdgården vi anlagt där så kommer denna vara snarlik. Studenterna har designat tre områden och vi har beställt alla plantor vi behöver från bl.a. Leif Blomqvist & Ensamma Trädet, som är plantskolor med annorlunda plantmaterial. Sen har vi drivit upp egna plantor också från sticklingar och frön, som vanligt.

Vid frågor: maila Tillväxt!

Arkiverat under Nyheter 0 kommentarer
Bli den första att lämna en kommentar!
Skriv en kommentar

Namn

E-post

Hemsida

« Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg »
»