Trädgårdsmässan 2012, 11-15:e April

Skrivet av Christian 0 kommentarer

Nu på onsdag börjar arbetet med årets trädgårdsmässa i Älvsjö (Stockholmsmässan), för alla Tillväxtare som vill vara med och engagera  sig! Förra året blev mycket lyckat, massor av folk besökte montern och fick information av oss om vad man kan göra för att skapa en grönare och hållbarare närmiljö. Om du varit med på många eller bara någon enstaka plantering spelar inte någon roll, all hjälp behövs i montern och arbetet kommer varken vara svårt eller tråkigt!

Tillväxt kommer precis som förra året stå tillsammans med Permakulturföreningen, men detta år kommer det dessutom finnas en del nya spännande element i vår monter; En vattenrenande grön vägg, Aquaponics matodling, Interaktiv vägg, Projektorduk, Info om skogsträdgård. Fullt kraft med andra ord! Kom och var med, du med, utställare kommer in gratis!

Ring Chriss Druid 073-6504550

Arkiverat under Nyheter 0 kommentarer
Bli den första att lämna en kommentar!
Skriv en kommentar

Namn

E-post

Hemsida

« Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg »
»