Kräppladammen, lördag den 3/9!

Skrivet av Info 2 kommentarer
Välkomna kl 13.00 – 19.00 på lördag-söndag den 3-4 september!

Rågsved C

Nu är det dags att anlägga ett surjordsområde, med minikiwi, vindruvor, jätteblåbär och Allåkerbär. Vi har även ett mullbärsträd och ett antal andra buskar som behöver planteras ner här och var vid dammen. Ta med en spade, handskar, oömma kläder och om ni har någon fruktbärande buske eller träd som ni vill donera. Hur vädret blir vet vi ju inte säkert, men om det spöregnar så planterar vi ändå! 😉

Bor du i närheten av Kräppladammen? Vi startar just nu en lokal grupp som gemensamt ska ta hand om Skogsträdgården. Jättefint om du vill vara med!

Hur kommer jag dit? T-bana: Byt i Gullmarsplan till ersättningsbuss 19 eller 19X mot Rågsved. Kliv av där och vi kommer och möter dig/er vid busshållsplatsen kl 13.00.  Pendeltåg: Sök på sl.se, efter adressen Rostvingevägen 38 i Huddinge, så går vi därifrån tillsammans kl 13.00.

Arkiverat under Planteringar 2 kommentarer
2 Kommentarer
sep 5, 2011
17:48
#1 per sundgren :

hej! Vi brukar promenera förbi och blir glada varje gång vi ser vad ni åstadkommit. Jättekul. Uppskattat!

Per

Högdalsbo

apr 21, 2012
19:55
#2 Maggan :

Hej Per,
vad roligt att du uppskattar Skogsträdgården. Om du bor i närheten får du gärna komma och vara med någon dag, vi kommer vara där på Söndagen den 29/4 för årets första möte med gruppen som brukar sköta om platsen. Välkommen! =)

Skriv en kommentar

Namn

E-post

Hemsida

« Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg »
»