Bilder ifrån Hökarängen 14:e maj

Skrivet av Christian 0 kommentarer

En liten och anspråkslös planteringsdag då vi överraskade ett helgstängt dagis med närodlad frukt!

Innan vi började gjorde vi en rekognosering för att hitta bästa plats för de plantor vi hade med oss; sparris, jordgubbar, smultron, vinbär och bärhäggmispel. I en risig, rabatt utanför ett dagis stod redan ett par små sparrisplantor någon hade planterat. Sparris i risig rabatt är ett tydligt tecken på att någon med odlingsintresse bor där, någon som dessutom pysslar med ”busplantering”. Sedan känns ju jordgubbar, smultron och bär lite extra fint när barn är där om dagarna… Vi lämnade efteråt en lapp i brevlådan på dagiset och bad dem vattna. =)

Bärhäggmispeln hamnade utanför porten hos en trevlig kvinna som bodde i området och hade hjälp oss med dagisplanteringen.

Arkiverat under Nyheter 0 kommentarer
Bli den första att lämna en kommentar!
Skriv en kommentar

Namn

E-post

Hemsida

« Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg »
»