Plantering under Dharma-festival i Hallunda på lördag!

Skrivet av Tillväxt 0 kommentarer

Välkommen på Tillväxt-plantering nu på lördag den 28/5, vi möts kl 11.45 i Hallunda – ”Olligångfältet/Hallunda sporthall” Brunnavägen 6.

Marie planerar en Dharma-festival och har bjudit in oss att plantera ett träd som ska stå nära festivalområdet och symbolisera bland annat, hållbar samhällsutveckling och ett aktivt medborgarinitiativ för att förbättra vår lokala miljö med matproducerande växter.. och annat bra! 😉

Vi träffas vid stora scenen kl 11.45, de ska ropa ut om tillväxt-planteringen mellan klockan 12-14 och vi ska planera tillsammans var vi ska plantera trädet och sedan gå tillsammans från festivalområdet och sätta spadarna i jorden.

…och alla som vill komma dit kan ta mitt nummer, Maggan: 0738045039 eller ring på, Christian: 0739229923

Om ni vill se affischen hittar ni den här

Med tunnelbana: Röda linjen mot Norsborg, hållplats ”Hallunda”. Gå upp på centrumplan, promenera ca. 600m in mot stan (inte mot Norsborg) så att ni har stora Hallundavägen på högra sidan om er. Först går ni förbi höghus på vänster sida på Tomtbergavägen, sen kommer ni till en kyrka med ett gymnasium innanför, det går ni förbi så följ bara vägen. Efter det svänger vägen in till vänster på Brunnavägen, följ den nu ser ni nog en stor tennishall och det är där Brunna IP finns. På den stora gräsplanen i närheten av tennishallen finns festivalområdet – det kan hända att ni får gå förbi tennishallen för att hitta dit, heter Olligångfältet/Hallunda sporthall, vet inte vilken gräsplan de kommer vara på men gå efter musiken. =)

Med bil: Om ni kommer med bil på E4 så kommer ni se festivalområdet från E4:an på höger sida, det är ett stort fält med några stora tennishallar. Man svänger av vid Hallunda Centrum och kör mot Brunna IP. Det ligger jättenära, heter Olligångfältet/Hallunda sporthall, strax bakom Brunna IP. Finns parkeringsplatser där.

Arkiverat under Nyheter 0 kommentarer
Bli den första att lämna en kommentar!
Skriv en kommentar

Namn

E-post

Hemsida

« Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg »
»