Dalai lama och plantering på Södertörns Högskola Fre 15/4 13:00

Skrivet av Info 0 kommentarer

Vi planterar fruktbärande träd och buskar! Fredag, den 15/4, och vi börjar kl 13.00.

Dalai Lama håller föreläsning om fred på Södertörns Hsk, fullskärmsföreläsning och sedan meditation mellan kl 10-12 (kolla sh.se för mer info, alla är välkomna). Vi har talat om att plantera träd i koppling till att Dalai Lama kommer till Stockholm, så det kommer bli plantering i liten eller stor skala. Vi har till och med fått ett OK av rektorn! De ville se en planskiss först bara och den kommer bli in-scannad och klar till på måndag kväll.

Då vi fått svar om detta skickar vi ut mer info – se till att gå med på mailinglistan via tillväxt.org, då får du mer utskick.

– Vi ses kl 13.00! Ta med spadar, om du har någon påse jord/kompostjord, handskar, slitstarka kläder, knytis med fika om man vill.. Vi planterar bredvid den stora gräsmattan bakom Södertörns Högskola, där en rad gamla fruktträd redan står bakom en Avenbokshäck samt på andra sidan den lilla sly-beklädda kullen som avgränsar den ytan från nästa öppna yta. Precis bredvid parkeringen där, can´t miss it. Hör av er till oss vid frågor, på mailadressen här till höger.

Arkiverat under Planteringar 0 kommentarer
Bli den första att lämna en kommentar!
Skriv en kommentar

Namn

E-post

Hemsida

« Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg »
»