Stockholmsmässan =)

Skrivet av Christian 2 kommentarer

Wow, va bra det blev allihopa!

Har ingen aning om hur många plantor i urdruckna koppar vi gjorde, sexhundra? (För er som inte var med, vi satte jord och nyttoväxtfröer i folks urdruckna kaffemuggar, gratis). Det var kul med allt nätverkande bland spännande besökare och utställare på mässan och jag tror att mycket fint är att vänta av allt detta. =)

Ett särskilt tack vill jag sända till Naturskyddsföreningen som gav oss 43 påsar ängsblommefrön så vi kan få in mångfald i Kräppladammens ängsbruk, FOBO som donerade ett par kilo fröer till subklöver, blodklöver, honungsört och bovete! Sweet! Om någon mer i Tillväxt behöver, så säg bara till, vi har även kvar massor av ekologiska kålrotsfröer trots ivrigt utdelande. Kanske dags för en Tillväxt-fröbytardag även i år? Det är dags att så det mesta…

Jo, just det! Även extra tack till Runåbergs fröer som gav oss extra physalis och chilifrö att plantera i folks pappmuggar när våra egna 800st var slut!

Du som ville donera 30st plantor körsbärsplommon, fick jag dina kontaktuppgifter? Vi har inte hunnit gå igenom alla påsar ifrån mässan ännu… Om inte, snälla, skicka ett meddelande!

Varmt tack till alla nyfikna besökare! Läs era kom-igång-guider, börja plantera själva där ni bor och häng även med när utskick om busplanteringsaktioner kommer om ett par-tre veckor!!!

Arkiverat under Nyheter 2 kommentarer
2 Kommentarer
apr 18, 2011
13:23
#1 Isabella :

Busplanteringsaktioner – får man vara med?! Jag anmälde just min adress till nyhetsbrevet, kanske har jag missat något utskick om det?

apr 24, 2011
22:51
#2 Niklas :

Jaja, självklar får du och ALLA andra som vill alltid vara med, det är halva poängen – att lära av varandra! Så kom med gammal som ung, och du behöver inte föranmäla, betala något eller nånting annat administrativt som kan vara i vägen. Bara dyk upp! Nu närmast ska vi plantera i Fittja på fredag, sitter just och förbereder ett utskick om det. Ses då?

Skriv en kommentar

Namn

E-post

Hemsida

« Tidigare inlägg
«
Nästa inlägg »
»