Tillväxt rivstartar 2011!

Skrivet av Tillväxt 0 kommentarer

Nu är snart våren här och Tillväxt har laddat till max! Vi kommer att stå tillsammans med Permakultur i SverigeTrädgårdsmässan den 24-27 mars, så kom förbi monter A05:14 och säg Hej vettja!

Vi kommer att ha den mysigaste hörnan på mässan, dela ut gratis plantor, visa fiffiga permakulturlösningar, dela ut vår nya fina Kom-igång-guide, sälja pins och magneter, och hålla föredrag om Tillväxt och Permakultur, bara för att nämna lite av innehållet.

Som du ser har vi även pimpat upp vår gamla hemsida, med fräschare design och bättre innehåll. Om du är med och busplanterar / friodlar får du gärna skriva här i bloggen, bara hör av dig till oss så fixar vi ett författar- konto åt dig!

Den nya hemsidan gör det också enklare för dig att följa oss, bland annat via RSS-flöde och Twitter. Tidigare har vi också varit dåliga på att sända ut nyhetsbrev, men nu har vi fixat till tekniken kring det så att vi lättare kan skicka nyhetsbreven. MAO: fler nyhetsbrev under 2011!

Mycket annat spännande är att vänta under 2011: bland annat vill några studenter vid Stockholms Universitet att vi anlägger en stor skogsträdgård vid Campus Frescati, och vid Södertörns Högskola finns också planer på planteringar!

Vi ses i en park nära dig under 2011!

(och kanske på Trädgårdsnässan?)

Arkiverat under Nyheter 0 kommentarer
Bli den första att lämna en kommentar!
Skriv en kommentar

Namn

E-post

Hemsida

« Tidigare inlägg
Nästa inlägg »
»